Marina Molin ny arrendator av Café Doppingen

Ny entreprenör på Café Doppingen

Nytt år innebär ofta ett skifte. Så även nu för Café Doppingen. Sedan 2019 har Ingrid Axelsson med personal drivit Caféet tillsammans med sin familj och personal. De har serverat mängder med god mat och fantastiska bakverk, och med bravur tagit sig genom turbulenta tider med både högsäsong och pandemi. Vi vill rikta ett varmt tack till dem för dessa år!

Men där något slutar tar något nytt vid. Vi har därför den stora glädjen att nu välkomna Martina Molin som från och med årsskiftet tar över driften av Café Doppingen. Martina driver idag även Vilhelmsro Gårdscafé i Falköping.

– Det känns jättebra och spännande. Vi ser fram mot det här. Jag tror inte att gästerna kommer att bli besvikna, säger Martina Molin.

Precis som tidigare kommer det finnas god fika och lunch på Café Doppingen tillagad med hög kvalitet och lokala råvaror.

Café Doppingen och naturum Hornborgasjön planerar båda att öppna 13 mars. 
Varmt välkommen då! ❤

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.