Sök
naturum Hornborgasjön. Foto.

Naturum har stängt för året

Efter ett annorlunda år har nu naturum stängt. Vi håller nu stängt fram till mitten av mars. Då hoppas vi kunna öppna igen. Vi följer dock Coronapandemins utveckling och Folkhälsomyndighetens råd.

Den förste november stängde naturum Hornborgasjön för året. Vi vill rikta ett varmt tack till er som besökt oss under året eller följt oss. Coronapandemin har gjort att det varit ett annorlunda år för oss alla. På naturum har vi märkt att allt fler söker sig ut i naturen. Det är vi glada över!

Vi planerar nu för att kunna erbjuda en så Coronasäker verksamhet som möjligt nästa år. I utbudet kommer det åter att finnas flera självguidande aktiviteter. Årets favoriter ”Skattjakt” och ”Naturdetektiver” återkommer även nästa år. Båda de aktiviteterna ger barnfamiljer möjlighet att själva ta sig ut på ett äventyr i naturen. Vi kommer även fortsätta med anmälningar till våra guidningar.

Hur nästa års utbud ser ut kommer vi att återkomma med längre fram. Vi tar hänsyn till rådande läge och gör det som restriktionerna tillåter.

Varmt välkommen ut i naturen! Tack för i år!