Sök
Målade insekter som spatserar och spelar på instrument. Foto.

Lyssna till Insektsorkestern i sommar!

Följ med på en rumlande, tumlande och musikalisk resa i de små insekternas myllrande värld. I denna teater- och musikföreställning för hela familjen får ni lära er mer om insekternas spännande liv. Föreställningen är 40 min och kommer att äga rum den 3 juli kl 15.00.

Biljetter

Föreställningen kommer att äga rum utomhus på Fågeludden nära naturum. Vid orkan, spöregn eller snöstrom ställs det in, annars är vi ute. Så kläder efter väder. Du kan förboka biljetter via mejl (naturum.hornborgasjon@lansstyrelsen.se). Då måste dessa hämtas ut och betalas senast den 27 juni. Det gör du på naturum under våra öppettider (dagligen kl. 10-16). Bokade biljetter som inte hämtas släpps för försäljning den 28 juni. Biljetter säljs fram till den 3 juli kl. 14.30. Det finns ett begränsat antal platser så först till kvar. Biljetterna kostar 50 kr per barn. Du kan betala med kort eller swish.

Vuxna

Vuxna får självklart också följa med, men enbart en vuxen får sitta ihop med barnet framför scenen, om det behövs. Övriga medföljande vuxna får stå mer utspritt. Större barn eller syskon som kan sitta utan förälder får gärna göra det. Detta för att underlätta för att så många barn som möjligt kan få chans att delta utan att det blir för trångt. Tack för förståelsen.

Sittdynor

Barnen får sittplatser på sittdynor medan medföljande vuxna får stå längre bak. Om ni tar med egen filt för att sitta tillsammans får man placera sig längst bak.

Boka

Anmäl både barn och vuxna till naturum.hornborgasjon@lansstyrelsen.se.

I mailet skriver du:

  • Antal önskade biljetter (antal barn)
  • Antal medföljande vuxna
  • Mailadress
  • Mobilnummer

Om du blir sjuk

Vid förkylning får man tyvärr inte delta under föreställningen. Om ni meddelar oss senast kl 10 den 3 juli så får ni ett presentkort på samma summa att använda i naturums butik senare under sommaren, som kompensation för er betalda biljett.

Fika och naturum

Från Café Doppingen som har öppet kl 11-16 finns det möjlighet att köpa med sig både fika och lunch i påse ut till udden. De har även platser inomhus och en stor terrass. Naturum har öppet kl 10-16, här råder begränsning på max 20 personer inne. Tänk därför på att vara i god tid om du ska gå in och betala dina biljetter.