eld

Tranmorgon vid brasan

Området vid Trandansen är som vackrast på morgonen. Då flyger tranorna in i det ofta magiska gryningsljuset. Samtalstonen är hög tranor emellan när alla ska hitta sin plats vid frukostbordet men det brukar också vara färre mänskliga besökare på plats tidigt på morgonen. Det gör att du har området mer för dig själv och kan njuta mer av skådespelet. Vi gör upp en brasa och du får möjlighet att ställa dina frågor om tranor under denna frågestund.

Vi tänder elden utanför Infocentret vid Trandansen runt kl 09. Om du vill värma något över elden så är du välkommen att använda grillgallret. Ta gärna med kikare och ha kläder efter väder. Om det blåser vilt eller regn eller snö piskar ner så ställer vi in denna aktivitet.

Viktigt att tänka på
Det här är ingen guidning med början och slut, mer en möjlighet till mysig prat- och frågestund vid brasan. Du behöver inte anmäla dig i förväg.

Detta evenemang återkommer följande datum:
25, 26 mars
1, 2, 15, 16 april

Läs mer om området vid Hornborgasjön här.

Välkommen!

Kontakta naturum.hornborgasjon@lansstyrelsen.se vid frågor.

Datum

25 mar 2023

Tid

09:00 - 10:00

Platser

Trandansen
Trandansen Skara Sweden 532 94
Kategori

Arrangör

Naturum Hornborgasjön
Telefon
010-224 50 10
E-post
naturum.hornborgasjon@lansstyrelsen.se
Powered by Modern Events Calendar

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.