Skådarskola: Följ med på ringmärkning

Vill du veta mer om ringmärkning och se fåglar på nära håll? Då ska du följa med på den här guidningen med Hornborgasjöns fältstation!

Mer om guidningen

Skådarskolan är en återkommande guidning för vuxna på naturum. Du får lära dig mer om olika fågelarter och de miljöer de lever i.

Under årets första Skådarskola följer du med Hornborgasjöns fältstation på ringmärkning i närheten av naturum. Du får chansen att se hur det går till när fåglarna får en ring runt sitt ben. Du får dessutom veta om några av de fantastiska insikter om fåglar som blivit möjliga tack vare ringmärkning.

Samling

Guiden möter upp gruppen utanför naturum. Här ser du hur du hittar hit.

Viktigt att tänka på

Den här guidningen kräver föranmälan till naturum.hornborgasjon@lansstyrelsen.se. Guidningen brukar vara mellan 30-45 minuter. Skådarskolan återkommer följande datum med olika teman: 8 maj, 22 maj samt 5 juni.

Välkommen!

Kontakta naturum.hornborgasjon@lansstyrelsen.se vid frågor.

Datum

8 maj 2022
Expired!

Tid

10:00 - 10:45

Platser

Naturum Hornborgasjön
Naturum Hornborgasjön

Arrangör

Naturum Hornborgasjön
Telefon
010-224 50 10
E-post
naturum.hornborgasjon@lansstyrelsen.se

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.