sjö

Nära vattenytan-ett fotoföredrag

Fira den internationella vattendagen och följ med fotografen Mia Olovsdotter i ett bildföredrag till den alltmer sällsynta, vilda och orörda naturen.  Ta del av bilder och historier från skogssjöar, tjärnar och myrmarker.

Genom sina naturfotografier dokumenterar Mia djur – och växtliv i syfte att berätta och sprida kunskap om friska ekosystem med rik biologisk mångfald. Ofta fotograferar Mia Olovsdotter från sin kajak i hopp om att möta storlom, häger och bäver, men också för att långsamt få uppleva det uppvaknande landskapet tidiga morgnar då sjöröken sveper över vattenytorna.

Mia är medlem i föreningen Naturfotograferna/N och PhotoNatura/PN.

Samling
Föredraget sker i Doppingens hörsal och håller på ca 45 minuter. Du behöver anmäla dig till naturum.hornborgasjon@lansstyrelsen.se men det går också att dyka upp spontant i mån av plats.

Här kan du läsa mer om hur du hittar hit.

Välkommen!

Datum

22 mar 2023

Tid

18:00 - 18:45

Platser

Naturum Hornborgasjön
Naturum Hornborgasjön

Arrangör

Naturum Hornborgasjön
Telefon
010-224 50 10
E-post
naturum.hornborgasjon@lansstyrelsen.se
Powered by Modern Events Calendar

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.