Affisch tranfestival. Foto.

Digital tranfestival: Lotta Berg

”Fågelskådning från Abisko till Falsterbo”

ONSDAG 7 APRIL 2021 KL. 18:30–20:00

Lotta Berg är ordförande i BirdLife Sverige. Följ med henne på en fantastisk resa till fågelmöten från Abisko i norr till Falsterbo i söder! Föredraget passar både den redan frälste skådaren och den nyfikne amatören.Föreläsningen Livestreamas på Youtube och här kommer länken:https://www.youtube.com/watch?v=qaCV6d47uoY…

Den digitala tranfestivalen bjuder på livesända guidningar, digitala föredrag, quiz på instagram och webbkameror! Mellan den 5 april-11 april tar vi med trandansen hem till dig med ett späckat program fullt av vårkänslor. Lär dig mer om tranor, Hornborgasjöns historia eller följ med på en fågelskådningsresa genom Sverige.

Tranfestivalen är ett samarbete mellan naturum Hornborgasjön, Visit Hornborgasjön, Studiefrämjandet Skaraborg, Skövde fågelklubb och Falbygdens fågelklubb.

Datum

7 apr 2021
Expired!

Tid

18:30 - 20:00

Den här webbplatsen använder kakor (cookies)

Vi använder kakor (cookies) för att ge dig en bättre upplevelse av webbplatsen. En del av dessa kakor är tredjepartskakor. Genom att använda vår webbplats accepterar du att kakor används. Läs mer om kakor och hur du kan stänga av dem.